Nieuws vanuit de oudervereniging

En dan is de vakantie alweer voorbij. We hopen dat jullie allemaal een mooie vakantie hebben gehad en weer klaar zijn voor een nieuw schooljaar. Een aantal ouders hebben alweer alles netjes opgeruimd en gepoetst, zodat onze kinderen weer in een lekker frisse klas kunnen spelen en leren.

Ouderhulplijst
Ook wij gaan met de tijd mee en daarom wordt dit jaar de ouderhulplijst per mail naar jullie toe gezonden. In deze ouderhulplijst vragen wij hulp bij diverse activiteiten gedurende het schooljaar, zoals Kinderboekenweek, Sinterklaas, Kerst, Carnaval en Sportdag. Afhankelijk van wat we gaan doen schakelen wij de hulp van ouders in. Mochten wij je hulp nodig hebben, dan nemen we vooraf altijd contact met je op. Wij zijn natuurlijk blij met alle hulp, maar het verschilt per activiteit of we enkele of meerdere ouders nodig hebben. De lijst wordt op donderdag 10 september naar jullie verstuurd. Wij willen aan jullie vragen om deze voor 20 september in te vullen.

Schoolfotograaf
De schoolfotograaf staat dit jaar gepland op donderdag 22 oktober in de ochtend.

Nou laten we er weer een positief, productief jaar van maken waar onze kinderen de ruimte krijgen om te leren en zich te ontwikkelen. Wij proberen in ieder geval om samen met de leerkrachten en de hulp van ouders, leuke activiteiten voor alle leerlingen te organiseren. Mochten er leuke ideeën, tips, feedback of vragen zijn over één van de activiteiten die we organiseren kun je altijd contact met één van ons opnemen of via het email adres:
oudervereniging@bsroncalli.nl.

Een fijn schooljaar.

Groetjes, namens de oudervereniging
Ingrid, Mieke, Debbie, Elma, Angela, Janine en Maike​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *