De School
Boomsestraat 4
6613 AH Balgoy
024-6413382
info@bsroncalli.nl

MediaMaandagMiddag Bibliotheek Wijchen

MediaMaandagMiddag: Workshop Stop Motion

24 april 2017, van 14:30 tot 17:00 | de Bibliotheek Wijchen - Het Werkatelier

Kosten: € 8,50

De laatste maandagmiddag van de maand is MediaMaandagMiddag in de Bibliotheek Wijchen. Iedere maand een workshop die te maken heeft met Media. Een film maken, een online strip maken, vloggen, dat leer je allemaal op de MediaMaandagMiddag. De workshops zijn bedoeld voor kinderen van 8-12 jaar. Op 24 april is de volgende MediaMaandagMiddag. Doe lekker creatief in de Meivakantie met StopMotion.

Als je heel veel foto’s snel achter elkaar laat zien, dan krijg je vanzelf een filmpje. Dat is precies wat Stop Motion is. In deze workshop maak je zelf een filmpje door foto’s te maken met je tablet. Mirjam van Casteren (http://mirjamvancasteren.blogspot.nl/) neemt daarvoor speciale statieven mee, waar je tablet in kan, zodat je foto’s altijd vanaf dezelfde pek worden gefotografeerd en altijd stil staan 😉.

Als je je hebt opgegeven, krijg je ook het onderwerp van de Stop Motion doorgegeven. Kijk eens op de site van Mirjam van Casteren naar voorbeelden van Stop Motion. Als je wilt meedoen, moet je wel de app Stop Motion Studio op je tablet hebben geïnstalleerd. Deze app is zowel voor Android als voor iOS beschikbaar. Voor kinderen van 8 - 12 jaar.  
 
Je kunt je opgeven via: http://www.bibliotheek-wijchen.nl/agenda/StopMotion.html

Nieuw op de website

Agenda